Accountmanager

Omschrijving

Ga jij graag op zoek naar nieuwe projecten voor het team HR consultants? 

Contacten leggen en netwerken met contracten als resultaat zijn jouw favoriete bezigheden?

Bouw jij graag mee successen op?


Wij verwelkomen jou graag in ons team!


Wat zal je doen?

Wij zijn op zoek naar een collega die voor de pijler “interim management” actief op zoek gaat naar nieuwe leads, vacatures en potentiële klanten. Je zal verantwoordelijk zijn voor het opvolgen van de huidig bestaande klantenportefeuille en wordt verwacht deze uit te breiden.


Wanneer je een potentieel project voor ogen hebt, zal jij de gesprekken voeren. Je zal Flexorius promoten en de geknipte Flexoriaan voor de opdracht voorstellen zodat de klant enkel nog maar “ja” kan zeggen dankzij jouw overtuigingskracht en de kracht van Flexorius. Vervolgens zorg jij voor de opvolging van het project door zowel de consultants als de klanten regelmatig te contacteren.


De afgelopen jaren hebben we bij Flexorius al vele mooie projecten mogen doen en we kunnen niet wachten om dankzij jou deze lijst uit te breiden.


Wie zijn wij?

Flexorius laat bedrijven groeien door hen gedeeltelijk of volledig te ontzorgen in hun HR-beleid. De kennis en ervaring, maar ook de passie en het gevoel maken van Flexorius dé betrouwbare en toch kritische partner voor een onderneming.


Bij Flexorius zijn we ervan overtuigd dat we succes enkel kunnen bereiken door ons te omringen met mensen die de creativiteit en doorzetting bezitten om continu te innoveren. Ben jij iemand die mee het verschil wil maken?


Ons hoofdkantoor bevindt zich in Herk-de-Stad (binnenkort in Lummen), maar wij zijn in volle groei. Daarom breiden we ons werkgebied verder uit naar Antwerpen, Vlaams-Brabant, Brussel en wie weet, dankzij jou, zelfs verder.


Flexorianen gaan elke dag de HR-uitdagingen van onze klanten aan. Ze groeien voor en door onze klanten.


Al een idee hoe jij Flexorius zou voorstellen? Lees dan zeker verder!

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

Het is een absolute must dat je al enkele jaren ervaring hebt binnen het hr-netwerk. We zoeken iemand die van nature uit resultaatgericht werkt en initiatief neemt om relaties uit te bouwen. Je beschikt over een goede kennis van de verschillende profielen die gezocht worden en kan deze perfect linken aan de beschikbare consultants. Overtuigend gesprekken voeren en zorgen dat er successen behaald worden, zijn voor jou geen enkel probleem. Je zorgt ervoor dat zowel de klant als de consultants gedurende het project zich goed voelen.

Je beschikt over een bachelor of master.


Wat bieden wij jou?

We bieden jou een job aan waarbij je de kans hebt om zelfstandig een netwerk verder uit te bouwen en eventueel zelfs je team uit te bouwen. Je krijgt de kans om door te groeien en op termijn ook de afdeling Interim-management zelf te leiden en meer verantwoordelijkheden op te pakken.

We bieden jou een marktconform loon aan, met extralegale voordelen (zoals maaltijdcheques, openbaar vervoer, hospitalisatie, ...) en de kans om deel uit te maken van een topteam! Een bedrijfswagen en tankkaart is zeker bespreekbaar.


Interesse?

Niet twijfelen, gewoon solliciteren!