Allround administratief bediende - GEOS

Omschrijving

Ben je efficiënt in organiseren en vlot in de communicatie met collega’s en klanten? Dan is GEOS in Wellen naar jou op zoek! De nieuwe collega bij GEOS werkt binnen het secretariaat van GEOS mee aan de vlotte organisatie van de administratie zoals facturatie en verzending van rapporten.


Duurzaam bouwen met een betrouwbare infrastructuur tot gevolg is nog nooit zo belangrijk geweest. GEOS Laboratories zorgt hier elke dag opnieuw voor. GEOS is een onafhankelijk laboratorium gespecialiseerd in de kwaliteitscontrole van bouwmaterialen met meer dan 40 jaar ervaring. Door voortdurend te investeren in onze mensen en kwalitatieve apparatuur heeft GEOS in de Benelux, Frankrijk en de rest van Europa een uitstekende reputatie en een uitgebreid klantenbestand opgebouwd. Onze kwaliteit en onafhankelijkheid worden gewaarborgd door het ISO 17025 kwaliteitslabel voor excellente laboratoria en GEOS Laboratories is tevens aangeduid als een CE genotificeerde instantie. Al een mooi staaltje erkenning als je het ons vraagt.


Als Allround Administratief Bediende kan je rekenen op een zeer gevarieerd takenpakket binnen GEOS. Je zal zowel administratieve, logistieke, facilitaire als softwaregerichte ondersteuning geven. Je behandelt dagelijks inkomende en uitgaande communicatie (telefoon, e-mail, post). Het opmaken van rapporten en facturen zijn voor jou dagelijkse kost samen met het in ontvangstnemen en registreren van geleverde stalen. Jouw uitmuntende agendabeheer zorgt dat de agenda steeds up-to-date is waarbij jij praktische ondersteuning geeft en afspraken coördineert. Je bereidt dossiers en projecten voor, zorgt voor een goede opvolging ervan en ondersteunt op vlak van softwaretoepassingen.

Doordat jij samen met 5 collega's van het administratieve team met verschillende domeinen binnen GEOS in contact komt, draag jij bij aan een efficiënte werking van het team. Dankzij jouw proactieve houding signaleer je verbeteringen waar mogelijk. Je beheert samen met je collega's de voorraden, het archief en de contracten. Daar stopt het niet, doordat je een empathische teamplayer bent, kunnen zowel collega's als klanten bij jouw terecht in hun zoektocht naar een luisterend oor binnen GEOS.


Vereisten

Jouw profiel:

 • beschikt over een bachelordiploma – of gelijkwaardig door ervaring – en kan terugblikken op enkele jaren relevante ervaring,
 • is een administratieve duizendpoot, klantgericht en houdt van nauwkeurigheid,
 • begrijpt het belang van discretie,
 • kan zelfstandig werken, is proactief en staat organisatorisch sterk in zijn schoenen,
 • is vertrouwd met de gangbare MS-office pakketten,
 • heeft een zeer goede kennis van het Nederlands en het Frans. Kennis van het Engels is een bijkomend voordeel.


Wat bieden wij?

 • sinds enkele maanden zijn we gehuisvest in een nagelnieuw gebouw in een groene en filevrije omgeving;
 • competitieve verloning aangevuld met extralegale voordelen in lijn met je ervaring en toegevoegde waarde;
 • een afwisselende en uitdagende job in een dynamisch familiaal bedrijf met een no-nonsense cultuur;
 • contract van onbepaalde duur;
 • je hebt recent materiaal ter beschikking en wanneer nodig worden opleidingen georganiseerd om jouw werk en carrière alle kansen te geven.


Wij geloven in gelijke kansen en onze vacatures staan dan ook open voor iedereen!