Assistant Accountant - Isola

Omschrijving

Heb jij een passie voor cijfers?

Werk jij nauwkeurig?

Ben jij een echte teamplayer?


Onze klant verwelkomt jou graag in hun onderneming!


Isola heeft één missie: het comfort van jouw woning naar het allerhoogste niveau brengen. Isola is een betrouwbare partner in je bouwproces waarmee je tijd en zorgen bespaart. Bij ons kan je terecht voor heel wat diensten die wij op elkaar afstemmen:

✔️ De volledige vloeropbouw: vloerisolatie, vloerverwarming, chape én afwerking met tegels en/of parket

✔️ Isolatie: vloeren, daken, zolders, spouwmuren, kruipkelders, schuren

✔️ Klimaatsystemen: airco, warmtepompen, gasketels, ventilatie, verwarming

✔️ Duurzame energie: zonnepanelen, thuisbatterijen, laadstations

✔️ Sanitair: plaatsing, onderhoud en herstelling van sanitaire installaties

Onze vakmensen werken vol passie en precisie mee aan je bouwproject.

Zo kan jij op beide oren slapen.


Welke taken zal jij uitvoeren?

Jij zal verantwoordelijk zijn voor het gehele proces van de analytische boekhouding. Ook het beheren van crediteurenadministraties behoort tot jouw takenpakket. Verder bied jij ondersteuning bij de BTW-aangiften en diverse enquêtes. Jij zal de boekhoudkundige transacties controleren en beheersen, alsook de maandelijkse afsluitingen voorbereiden. Jij zal actief meewerken aan de interim- en jaaraudit door onze bedrijfsrevisor, alsook fungeren als business partner en nauw samenwerken met de andere finance officers binnen Isola. Jij zoekt proactief naar financiële verbeteringen en procesoptimalisaties. Als Assistant Accountant rapporteer jij rechtstreeks aan de finance manager.

Vereisten

Wie zoeken wij?

Je beschikt over een bachelor- of masterdiploma in een financiële of economische richting, of gelijkwaardig door ervaring. Je hebt minimum 5 jaar relevante ervaring en staat ervoor open om deze kennis steeds te blijven ontwikkelen. Hiervoor bieden wij opleidingsprogramma's aan. Verder ben je analytisch en gestructureerd ingesteld en kan je logische verbanden leggen. Je houdt van proactief werken en van open communicatie.

Je beschikt over een kritische nieuwsgierigheid, ownership en een hands-on mentaliteit. Bovendien bezit je een grondige kennis van Excel. Een kennis van AFAS is een pluspunt.


Wat bieden wij?

Naast een boeiende en uitdagende functie binnen een groeiende werkomgeving, zal je kunnen rekenen op een aantrekkelijk salaris, aangevuld met extralegale voordelen.

Je krijgt de mogelijkheid om mee je stempel te drukken op de verdere ontwikkeling van Isola, waarbij je nauw samenwerkt met de andere interne afdelingen. We bieden je gerichte opleidingen aan om je kennis te verbreden.

Je komt terecht in een open en familiale cultuur, waar je de mogelijkheden hebt om je talenten verder te ontwikkelen.