HR Advisor

Omschrijving

Spreekt het dynamische en energieke karakter van een Start-Up jou aan?

Ben je gepassioneerd door de brede waaier van hr?

En klaar om elke dag een nieuwe uitdaging aan te gaan?

 

Wij verwelkomen jou graag in ons team! 

 

Flexorius laat bedrijven groeien door hen gedeeltelijk of volledig te ontzorgen in hun hr beleid. De kennis en ervaring, maar ook de passie en het gevoel maken van Flexorius dé betrouwbare en toch kritische partner voor een onderneming. 

Bij Flexorius zijn we ervan overtuigd dat we succes enkel kunnen bereiken door ons te omringen met mensen die de creativiteit en doorzetting bezitten om continu te innoveren. Ben jij iemand die mee het verschil wil maken?


Wij zijn op zoek naar een HR Advisor die oog heeft voor het grotere hr plaatje. De opdrachten bij onze klanten omvatten namelijk veel meer dan enkel rekrutering. Je zal werken aan de optimalisatie van het rekruteringsproces, mee vormgeven aan 'candidate experience' en 'employer branding', jobbeurzen organiseren, samenwerkingen met scholen opzetten, ... 

Vergeet daarbij niet dat jezelf een grote impact kan maken door advies te geven aan je hiring managers, en zo het volledige ownership kan opnemen. Ook loonbeleid, zorgen voor meer betrokkenheid van medewerkers, een tevredenheidsenquête opstellen, onboarding, functioneringsgesprekken afnemen, ... kunnen tot jouw verantwoordelijkheden behoren.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?
Gedrevenheid, out-of-the-box denken en de ambitie om jouw grenzen te verleggen. In ons team krijgt iedereen de kans om meer te groeien, zowel op professioneel vlak als persoonlijk. 


Voel jij je aangetrokken tot onze Flexoriaanse waarden?
Ja?
Solliciteer dan gewoon!

Wat bieden wij jou?
In ruil bieden wij jou een marktconform loon aan, aangevuld met extra legale voordelen (zoals maaltijdcheques, openbaar vervoer, hospitalisatie, ...) en de kans om deel uit te maken van een topteam! Een bedrijfswagen en tankkaart is bespreekbaar.