HR Business Manager

Omschrijving

Voor onze Limburgse klanten zijn wij op zoek naar gepassioneerde, ervaren en hands-on HR Business Manager met een brede kennis van harde hr en sociaal-juridische wetgeving. We breiden sterk uit richting de Limburgse markt, maar opdrachten net buiten Limburg kunnen in eerste instantie ook mogelijk zijn.


Samen met je klanten vertaal je de bedrijfsstrategie naar een gedegen HR-beleid en stel je prioriteiten voor de komende maanden. Je bent de Flexoriaanse expert die onze klanten o.a. verder helpt met het invoeren van een flexibel beloningsplan, het optimaliseren van een loonbeleid, het opmaken van functiecategorieën, het uitdenken van een fleet- en mobiliteitsplan, ... en zo veel meer!


Jouw expertise deel je niet alleen met onze klanten, maar ook met je collega's, tijdens Fun Fridays of Flexoriaanse avonden. Je bent in staat een team Flexorianen te coachen en te multi-tasken tussen verschillende klanten. 


Naast sparringspartner voor je klant en je collega's, denk jij bovendien ook nog strategisch en commercieel mee. Zo werk je actief mee aan de groei van onze start-up. 

Vereisten

Welke Flexoriaan zoeken wij?
Heb jij een gedegen en brede HR-kennis, en ben je bereid deze te delen en te implementeren?
Heb jij o.a. ervaring in payroll, het opstellen van een compensation & benefits plan of het invoeren van een flexibel beloningssysteem? 
Ben jij gedreven en durf je out-of-the-box te denken?
Ben je bovendien ook nog resultaat-gericht?
Heb je een hands-on mentaliteit?
 

Dan ben jij misschien onze nieuwe HR Business Manager, die samen met ons mee in het management team stapt én mee werkt aan de groei van Flexorius. 

Wat bieden wij?

In ruil betalen wij jou een marktconform loon, toegevoegd met extra legale voordelen (zoals maaltijdcheques, openbaar vervoer, hospitalisatie, ...) en de kans om deel te maken van een topteam! Een bedrijfswagen en tankkaart is bespreekbaar.


Daarnaast vinden we het ook belangrijk dat je jezelf verder kan ontwikkelen binnen ons gedreven team.