HR Business Partner

Omschrijving

Spreekt het dynamische en energieke karakter van een jong HR consultancy jou aan?

Ben je gepassioneerd door de brede waaier van HR?

En klaar om elke dag een nieuwe uitdaging aan te gaan?

 

Wij verwelkomen jou graag in ons team! 


Wat zal jij doen? 
Voor onze klanten zijn wij op zoek naar ervaren HR-generalist / HR Business Partner. Samen met je klanten vertaal je de bedrijfsstrategie naar een gedegen HR-beleid en stel je prioriteiten voor de komende maanden. Hierbij hou je rekening met de omvang en diversiteit van het personeelsbestand. 


Uiteraard zorg voor een goede positionering van de HR-afdeling en werk je verschillende HR projecten uit, gaande van in- en uitstroom en alles er tussen in, concreet uit. Hiervoor is een hands-on mentaliteit noodzakelijk.

Je deelt graag je expertise met de andere Flexorianen, door hen te gidsen en te ondersteunen bij klanten of je kennis te bespreken tijdens onze Fun Fridays of Flexoriaanse avonden. Want met teamspirit komen we samen verder. 

Wie zijn wij?

Flexorius laat bedrijven groeien door hen gedeeltelijk of volledig te ontzorgen in hun HR beleid. De kennis en ervaring, maar ook de passie en het gevoel maken van Flexorius dé betrouwbare en toch kritische partner voor een onderneming.

Bij Flexorius zijn we ervan overtuigd dat we succes enkel kunnen bereiken door ons te omringen met mensen die de creativiteit en doorzetting bezitten om continu te innoveren. Ben jij iemand die mee hèt verschil wil maken?


Ons hoofdkantoor bevindt zich in Lummen. Voor onze klanten in Limburg, Antwerpen en/of Vlaams-Brabant zijn wij op zoek naar HR specialisten die zich ruim kunnen verplaatsen in de wereld van HR. De locatie is te bespreken met de klant, telewerk vanuit onze kantoren is vaak bespreekbaar.


Flexorianen gaan elke dag de HR uitdagingen van onze klanten aan. Ze groeien voor en door onze klanten.

Flexorius is momenteel in volle groei, omwille van deze expansie zoeken we gemotiveerde collega’s om ons team te versterken.

Vereisten

Wie zoeken wij?
Heb jij een gedegen en brede HR-kennis? 
Ben je bereid deze kennis up to date te houden, te delen en te implementeren?
Ben je resultaatgericht?
Heb je een hands-on mentaliteit?

Kortom: dan ben jij misschien onze nieuwe Flexoriaan, die samen met ons het verschil kan en wil maken.

Wat bieden wij jou?
In ruil betalen wij jou een marktconform loon, toegevoegd met extra legale voordelen (zoals maaltijdcheques, openbaar vervoer, hospitalisatie, ...) en de kans om deel te maken van een topteam! Een bedrijfswagen en tankkaart is bespreekbaar.

Bovendien stimuleren we niet alleen de Flexoriaanse groei, maar ook jouw persoonlijke groei vinden we belangrijk.