HR potential

Omschrijving

Ben je net van de schoolbanken en klaar om de handen uit de mouwen te steken?

Je kennis van hr daadwerkelijk in de praktijk brengen, waarbij je graag net dat stapje verder wilt gaan?

Geboeid door het dynamische en energieke karakter van een Start-Up?  

Dan ben jij de hr potential die wij zoeken!


Je thuisbasis om te groeien 

Flexorius laat bedrijven groeien door hen gedeeltelijk of volledig te ontzorgen in hun hr beleid. De kennis en ervaring, maar ook de passie en het gevoel maken van Flexorius dé betrouwbare en toch kritische partner voor een onderneming. 

Bij Flexorius zijn we ervan overtuigd dat we succes enkel kunnen bereiken door ons te omringen met mensen die de creativiteit en doorzetting bezitten om continu te innoveren. Ben jij iemand die mee het verschil wil maken?


De uitdagingen die een Flexoriaan aangaat

  • Thinking out of the box & pushing boundaries in elk HR project!
  • Administratieve perfectie zodat je meer energie kan steken in wat echt belangrijk is!
  • Werving en Selectie, Hard HR of Soft HR? Je gaat ervoor!

Wij denken niet graag in hokjes. Heb je de ambitie om door te groeien in het brede veld van HR of je te specialiseren en je talenten nog verder te ontwikkelen? Dan worden wij daar zeker blij van!

Vereisten

Jouw krachten?

Met jouw gedrevenheid, enthousiasme en groeipotentieel, til je Flexorius naar een hoger niveau. Daarvoor krijg je ruimte en kansen, zowel op professioneel als persoonlijk vlak.


Word je hier al warm van? We zijn nog niet klaar!


Wat krijg je van ons?

De kans om een vliegende start te nemen in je eerste job, waarbij je terecht komt in een topteam en waar je echt een impact kan hebben! Een job die je leerkansen en mogelijkheden geeft, zodat jij je volle potentieel kan benutten! We geloven sterk in learning on the job en daarom creëren we ook voor jou de ruimte om jouw expertise te delen. Ben je klaar voor een boeiende carrière in de wereld van HR?


Ja?
Gewoon solliciteren!