HR Project Officer

Omschrijving

Spreekt het dynamische en energieke karakter van een Start-Up jou aan?

Ben je gepassioneerd door de brede waaier van HR?

En klaar om elke dag een nieuwe uitdaging aan te gaan?

 

Wij verwelkomen jou graag in ons team! 

 

Flexorius is een HR Consultancy kantoor dat bedrijven ondersteunt bij hun beheer van hun menselijke kapitaal: zonder medewerkers sta je natuurlijk nergens. Bij Flexorius zijn we ervan overtuigd dat we succes enkel kunnen bereiken door ons te omringen met mensen die de creativiteit en doorzetting bezitten om continu te innoveren. Ben jij iemand die mee het verschil wil maken?

 

Ons hoofdkantoor bevindt zich in Herk-de-Stad, maar voor een aantal klanten in Limburg, Vlaams-Brabant en Brussel zijn wij op zoek naar project consultants die een grote expertise hebben binnen de "harde kant" van HR. 

 

Payroll-activiteiten, personeelsadministratie en sociale wetgeving: dè HR-topics waarvan jij energie krijgt?  Dan ben jij misschien de kandidaat die wij zoeken:

  • Je kan vlot vragen beantwoorden in verband met de ziekte- en verlofregeling, ouderschapsverlof, … .
  • Het opstellen van contracten en adviesverlening omtrent extralegale voordelen kent weinig geheimen voor jou.
  • Bovendien heb je kennis van loonadministratie en de samenwerking met sociale secretariaten.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?
Uiteraard verwachten wij betrokkenheid en gedrevenheid van onze nieuwe Flexoriaan. Verder durf je wel eens out-of-the-box te denken, en heb je de ambitie om jouw grenzen steeds te verleggen. In ons team krijgt iedereen de kans om meer te groeien, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. 


Wat bieden wij jou?

In ruil bieden wij jou een marktconform loon aan, aangevuld met extra legale voordelen (zoals maaltijdcheques, openbaar vervoer, hospitalisatie, ...) en de kans om deel uit te maken van een topteam! Een bedrijfswagen en tankkaart is bespreekbaar.

 

Vind jij dat jouw persoonlijke waarden overeenkomen met deze van Flexorius, en wil jij, samen met ons, verder timmeren aan de groei van onze organisatie? Ideaal, solliciteer dan gewoon!