HR & Recruitment Consultant

Omschrijving

Word jij graag geprikkeld door nieuwe omgevingen?

Leer je graag het reilen en zeilen van nieuwe organisaties kennen vanop de eerste rij?

Spring jij graag in voor een langere of kortere termijn daar waar het nodig is?

Deel jij graag jouw HR-expertise met onze klanten?


Wij verwelkomen jou graag in ons team!


Wat zal je doen?

Wij zijn op zoek naar een collega die voor korte of lange termijn organisaties wil ondersteunen op hun HR-dienst, de duur is doorgaans 1 maand tot 1 jaar. Deze organisaties zoeken ondersteuning omwille van vervangingen of een piek aan HR-taken. Jouw aanwezigheid zorgt voor een voelbare verandering en ook jij vertrekt na het project met een rugzak aan nieuwe skills en kennis.


Op basis van jouw competenties, talenten en ambities word je ingeschakeld voor een generalistisch of meer gespecialiseerd HR-project op de 

HR-afdeling van onze klanten. De functie die je hierbij op jou neemt kan afhankelijk van project variëren van HR-officer tot HR-manager.


Dit alles is slechts een deel van jouw takenpakket en verantwoordelijkheid. Je zal immers zelfstandig kunnen werken aan HR-projecten die jou toegewezen worden. Je kan je verwachten aan het uitwerken van een onboarding, performance management, loonbeleid, arbeidsreglement en nog veel meer.

Kortom, ben jij gebeten door de HR-microbe?
Ideaal, dan zal je zeker enthousiast worden van de projecten die wij voor jou in petto hebben.

Wie zijn wij?

Flexorius laat bedrijven groeien door hen gedeeltelijk of volledig te ontzorgen in hun hr-beleid. De kennis en ervaring, maar ook de passie en het gevoel maken van Flexorius dé betrouwbare en toch kritische partner voor een onderneming.


Bij Flexorius zijn we ervan overtuigd dat we succes enkel kunnen bereiken door ons te omringen met mensen die de creativiteit en doorzetting bezitten om continu te innoveren. Ben jij iemand die mee het verschil wil maken?


Ons hoofdkantoor bevindt in Lummen, maar voor een aantal klanten in Limburg, Antwerpen, Brussel of Vlaams-Brabant zijn wij op zoek naar een HR-expert die graag voor een bepaalde tijd hun HR dienst kan vervolledigen. De locatie is te bespreken met de klant, telewerk vanuit onze kantoren is vaak bespreekbaar.

Flexorianen gaan elke dag de HR uitdagingen van onze klanten aan. Ze groeien voor en door onze klanten.
Flexorius is momenteel in volle groei, omwille van deze expansie zoeken we gemotiveerde collega’s om ons team te versterken.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

Het is een absolute must dat je al enkele jaren ervaring hebt binnen hr. We zoeken een collega die gedreven en betrokken is, met een passie voor de brede waaier van de moderne hr. Hierdoor kan jij de hr-noden van een organisatie opsporen, er flexibel op inspelen om vervolgens zelfstandig aan de slag te gaan. Voor jou zijn er geen problemen, enkel uitdagingen die jij graag aangaat. Ook administratief ben je sterk, zodat je meer tijd kan steken in wat echt telt. Met “going the extra mile” heb jij zowel letterlijk als figuurlijk geen probleem.

Je beschikt over een bachelor of master.


Wat bieden wij jou?

We bieden jou een job aan waarbij je voortdurend de kans hebt om te evolueren en jezelf uit te dagen.

We bieden jou een marktconform loon aan, met extralegale voordelen (zoals maaltijdcheques, openbaar vervoer, hospitalisatie, ...) en de kans om deel uit te maken van een topteam! Een bedrijfswagen en tankkaart is zeker bespreekbaar.


Interesse?

Niet twijfelen, gewoon solliciteren!