Human Capital Developer

Omschrijving

Kom je graag terecht in een dynamische werkomgeving met enthousiaste collega’s?

Ben je gepassioneerd door de brede waaier van HR?

En klaar om jouw grenzen te verleggen?

 

Dan verwelkomen wij jou graag in ons team! 


Flexorius is een HR Consultancy kantoor in volle expansie, dat bedrijven ondersteunt in het beheer van hun Human Capital: zonder medewerkers sta je natuurlijk nergens. Bij Flexorius zijn we ervan overtuigd dat we succes enkel kunnen bereiken door ons te omringen met mensen die de creativiteit en doorzetting bezitten om continu te innoveren. Ben jij iemand die mee het verschil wil maken?

Ons hoofdkantoor bevindt zich in Herk-De-Stad, maar voor onze klanten in Brussel, Vlaams-Brabant en Limburg zijn wij op zoek naar Project Consultants met een passie voor soft HR. Je zal werken aan de optimalisatie van bedrijfsprocessen, teams begeleiden naar een constructievere samenwerking, leidinggevenden ondersteunen bij het opzetten van functioneringsgesprekken, enz.

Vereisten

Wat verwachten we van jou?
Gedrevenheid, out-of-the-box denken en de ambitie om jouw grenzen te verleggen. In ons team krijgt iedereen de kans om meer te groeien, zowel op professioneel vlak als persoonlijk.


Voel jij je aangetrokken tot onze Flexoriaanse waarden?

Heb je daarenboven ervaring in soft HR?

 

Ja? Solliciteer dan gewoon!

 

Wat bieden wij jou?

In ruil bieden wij jou een marktconform loon aan, aangevuld met extra legale voordelen (zoals maaltijdcheques, openbaar vervoer, hospitalisatie, ...) en de kans om deel uit te maken van een topteam! Een bedrijfswagen en tankkaart is bespreekbaar.