Junior Technisch Commercieel Adviseur - Regio Limburg en Luik - Isola

Omschrijving

Wil jij meewerken aan het ontzorgen van onze klanten tijdens het bouwen of renoveren van hun droomhuis?

Word jij warm van grote bouwprojecten en wil je - letterlijk - zorgen voor een goede basis?


Dan is deze functie misschien wel iets voor jou!


Isola heeft één missie: het comfort van jouw woning naar het allerhoogste niveau brengen.

Isola is een betrouwbare partner in je bouwproces waarmee je tijd en zorgen bespaart. Bij ons kan je terecht voor heel wat diensten die wij op elkaar afstemmen:

✔️ De volledige vloeropbouw: vloerisolatie, vloerverwarming, chape én afwerking met tegels en/of parket

✔️ Isolatie: vloeren, daken, zolders, spouwmuren, kruipkelders, schuren

✔️ Klimaatsystemen: airco, warmtepompen, gasketels, ventilatie, verwarming

✔️ Duurzame energie: zonnepanelen, thuisbatterijen, laadstations

✔️ Sanitair: plaatsing, onderhoud en herstelling van sanitaire installaties

Onze vakmensen werken vol passie en precisie mee aan je bouwproject.

Zo kan jij op beide oren slapen.


Welke taken zal jij uitvoeren?

Als Junior Technisch Commercieel Adviseur bij Isola zal je een uitgebreide inhouse opleiding op maat krijgen door een Technisch Commercieel Adviseur die al jaren in het vak zit. Verder zal jij jouw technische expertise steeds verder uitbouwen door de nodige opleidingen te volgen.

Jij zal bijdragen aan de uitbouw van ons B2B klantenbestand in de provincies Limburg en Luik. Verder zal jij de verantwoordelijkheid dragen over jouw projecten vanaf het eerste klantencontact tot en met de oplevering van het project. Ook zal jij samenwerken met collega’s die je ondersteunen op vlak van opmaak offertes, planning, administratie en facturatie. Jij zal ook steeds de budgetten en rendabiliteit van jouw projecten opvolgen. Bovendien bent jij het uithangbord en aanspreekpunt van Isola zijn in de provincies Limburg en Luik.

Vereisten

Wie zoeken wij?

Jij bent gepassioneerd door de bouwsector en jij hebt affiniteit met isolatie en vloeropbouw. Verder werk jij graag binnen een afwisselend takenpakket. Iedere dag mag iets nieuws in petto hebben! Bovendien werk jij graag binnen een job waarin jij veel vrijheid krijgt en initiatief mag nemen, maar ook verantwoordelijkheid en impact wil maken. Jij zal je klanten altijd met een glimlach bedienen en beschikt over de nodige klantvriendelijkheid.

Beschik jij over een technisch diploma? Studeerde jij recent af of beschik jij over een jaar werkervaring? Ben jij op zoek naar een leerrijke werkervaring die in het verlengde ligt van jouw passie voor de bouwsector?

Dan is dit de geschikte job voor jou!


Wat bieden wij?

Wij bieden jou een job met impact en vrijheid in een groeiende, dynamische KMO-omgeving waar korte communicatielijnen centraal staan. Bij ons werk je aan uitdagende projecten (B2B en B2C – Nieuwbouw en Renovatie).

Je ontvangt een aantrekkelijk salarispakket inclusief bedrijfswagen en extralegale voordelen. Natuurlijk voorzien wij ook opleidingen die bijdragen aan je technische expertise.