Kwaliteitsmedewerker & Lims keyuser - GEOS

Omschrijving

Draag jij kwaliteit hoog in het vaandel waarbij je steeds op zoek gaat naar nieuwe toepassingen? Geef je daarnaast graag het goede voorbeeld aan andere collega's? Dan is het kwaliteitsteam van GEOS op zoek naar jou!


Duurzaam bouwen met een betrouwbare infrastructuur tot gevolg is nog nooit zo belangrijk geweest. GEOS Laboratories zorgt hier elke dag opnieuw voor. GEOS is een onafhankelijk laboratorium gespecialiseerd in de kwaliteitscontrole van bouwmaterialen met meer dan 40 jaar ervaring. Door voortdurend te investeren in onze mensen en kwalitatieve apparatuur heeft GEOS in de Benelux, Frankrijk en de rest van Europa een uitstekende reputatie en een uitgebreid klantenbestand opgebouwd. Onze kwaliteit en onafhankelijkheid worden gewaarborgd door het ISO 17025 kwaliteitslabel voor excellente laboratoria en GEOS Laboratories is tevens aangeduid als een CE genotificeerde instantie. Al een mooi staaltje erkenning als je het ons vraagt.


Je hoofdbezigheid bestaat erin het optimaliseren en onderhouden van de reeds bestaande kwaliteitsprocessen. Dit doe je aan de hand van de beoordeling van ringanalyses en het plannen en uitvoeren van interne audits. De invoering, het onderhoud en de optimalisering van het kwaliteitssysteem in samenwerking met de verschillende teamleaders zijn eveneens van groot belang. Je houdt toezicht op de kwaliteitsborging binnen de verschillende afdelingen en zorgt voor de opmaak/ actualisatie van de bijhorende technische (kwaliteits-)documenten. Voor de interne kalibraties ben jij verantwoordelijk en je ziet erop toe dat de externe kalibraties tijdig plaatsvinden door een door jou aangestelde verantwoordelijke firma.


Jouw klantgerichtheid zorgt ervoor dat je bij eventuele klachten via troubleshooting mee zoekt naar oplossingen voor verschillende moeilijkheden, afwijkingen en non-conformiteiten. Daarnaast monitor je samen met je collega's de klantentevredenheid. Hierbij bereid je specifieke documenten voor en zorg je voor de verwerking van gegevens die nodig zijn om het kwaliteitssysteem up-to-date te houden. Tevens beheer je het centrale archief waar je de rapporten, facturatie en dergelijke documenten kan terugvinden. Tot slot vervul je ook de Lims Keyuser functie. Dit houdt in dat je eerste aanspreekpunt bent voor het aanmaken van nieuwe testen en je nieuwe collega's opleidingen geeft. Je test en valideert nieuwe toepassingen en bent vervolgens betrokken bij de implementatie hiervan.


Wil je het verschil maken binnen GEOS? Ideaal, door jouw proactieve ingesteldheid werk je mee aan de continue verbetering van het kwaliteitsmanagementsysteem. Daarnaast zorg jij voor interne GA-opleidingen en motiveer, inspireer en coach je teamleden bij de toepassing van het kwaliteitsmanagementsysteem.

Je rapporteert aan de kwaliteitsverantwoordelijke en bij zijn/haar afwezigheid vervul je de functie van plaatsvervangend kwaliteitsverantwoordelijke.

Vereisten

Jouw profiel:

 • je hebt al enkele jaren ervaring (min. 3 jaar) in een kwaliteitsfunctie;
 • ervaring in/met de laboratoriumsector is een troef maar geen noodzaak;
 • je hebt een hogere opleiding genoten in een bij voorkeur wetenschappelijke of technische richting;
 • je gaat proactief op zoek naar verbeteringen
 • je kan zelfstandig en resultaatgericht werken;
 • je bent helder in je communicatie en een vastberaden maar discrete netwerker;
 • je ziet elk probleem als een opportuniteit om een oplossing te vinden;
 • je hebt reeds ervaring in het opleiden van collega's binnen het kwaliteitsveld.


Wat bieden wij?

 • sinds enkele maanden zijn we gehuisvest in een nagelnieuw gebouw in een groene en filevrije omgeving;
 • competitieve verloning aangevuld met extralegale voordelen in lijn met je ervaring en toegevoegde waarde;
 • een afwisselende en uitdagende job in een dynamisch familiaal bedrijf met een no-nonsense cultuur;
 • contract van onbepaalde duur;
 • je hebt recent materiaal ter beschikking en wanneer nodig worden opleidingen georganiseerd om jouw werk en carrière alle kansen te geven.

Wij geloven in gelijke kansen en onze vacatures staan dan ook open voor iedereen!