Ondernemende technieker - Hendriks Machines

Omschrijving

Ben je gepassioneerd door techniek?

Sleutel jij graag aan robotmaaiers?

Wil jij je inzetten in een jong dynamische omgeving?


Onze klant verwelkomt jou graag in hun onderneming!


Hendriks Machines is gespecialiseerd in robotmaaiers en tuinmachines. Zij zijn bovendien trotse verdeler van Husqvarna, de marktleider in robotmaaiers. Hendriks Machines is gelegen in Helchteren, maar hebben klanten over heel België. Zij zijn een jong dynamisch bedrijf, in volle expansie en op zoek naar hun eerste werknemer.


Welke taken zal jij uitvoeren?

Als technieker start je in de werkplaats van de winkel voor het onderhoud en herstelling van robotmaaiers. Dit doe je in eerste instantie samen met de zaakvoeder, Koen. Hij geeft jou de nodige opleiding zodat je alle kneepjes van het vak leert en een echte specialist wordt.

Wil je op termijn hem ondersteunen in de winkel of helpen bij het plaatsen van de robotmaaiers, dan zijn er zeker mogelijkheden.

Lijkt dit iets voor jou?

Lees dan snel verder!

Vereisten

Wie zoeken wij?

Het is een absolute must dat jij gepassioneerd bent door techniek en bovendien in het bezit bent van de juiste technische vaardigheden. Hierdoor kan jij de klanten het perfecte onderhoud bieden.

Ook bezit jij de nodige dosis klantvriendelijkheid, zodat jij jouw klanten bedient, uitleg en advies geeft met een glimlach. Verder is het belangrijk dat je een commerciële insteek hebt, alsook dat je ondernemend bent ingesteld, zodat je helpt ervoor te zorgen dat je niet de enige werknemer blijft.

Aanvankelijk werk je tijdens de openingsuren van de winkel. Deze zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 9u tot 18u en op zaterdag van 9u tot 17u. Uiteraard is er ook een middagpauze voorzien. Moest je op termijn liever geen zaterdagwerk doen, zijn er mogelijkheden om op maandag te werken.


Wat bieden we jou?

Jij krijgt een grondige opleiding van ons en van onze leveranciers, in een snel groeiende markt met continu evoluerende technologische ontwikkelingen.


Een leuke job met voldoende afwisseling tussen binnen en buiten werken. Je zal in de toekomst namelijk instaan voor onderhoud en herstelling, maar ook plaatsing, depannages buitenshuis en nog vele andere taken.

Een marktconform salaris.

Doorgroeimogelijkheden op termijn.


Dus ben jij net als Koen een technieker in hart en nieren?
Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken!
Aarzel dus niet en neem zo snel mogelijk contact met ons op!