Operationeel Directeur

Omschrijving

Heb jij kaas gegeten van strategie, budgetten en optimalisatie?
Ben jij een geboren leider?
Heb je daarenboven ook nog eens een passie voor kwaliteit en hygiëne?

Dan ben jij dé collega die wij zoeken bij Kaasbrik!


Waarom kiezen voor Kaasbrik?

Kaasbrik is al enkele decennia een grote speler in het raspen en verpakken van kazen voor groothandelaars, foodservice en industrieën over heel de wereld. Zo verwerken we jaarlijks 11 000 ton kaas met een totale omzet van €40 miljoen. Door sterk in te zetten op het gebruik van hoogkwalitatieve grondstoffen en hoge eisen op vlak van hygiëne kan Kaasbrik al jaren topkwaliteit garanderen aan haar klanten. Uiteraard zetten wij ook sterk in op innovatie met ons ultramodern machinepark met verregaande automatisatie. Door hierop te blijven inzetten kunnen we onze klanten voorzien van tailormade-oplossingen. 


Sinds 2004 is Kaasbrik in de handen van de familie De Turck. Hierdoor wordt er nog steeds een familiale aanpak op de werkvloer gehanteerd met een vlakke bedrijfsstructuur en open communicatie tussen de 32 medewerkers. Tenslotte is de ligging van Kaasbrik in Halen ook niet onbelangrijk. Zowel vanuit Hasselt als Leuven sta je op minder dan 30 minuten op je werkplaats.


Wat doet een operationeel directeur?

Als operationeel directeur coördineer je, in de meest brede zin, de kwaliteit binnen Kaasbrik. Je maakt deel uit van het directiecomité waardoor er verwacht wordt dat je kan meedenken over strategie, budgetten en optimalisatie inzake productie, techniek en kwaliteit.


Je hebt de leiding over de sterk geautomatiseerde productiesite, waarbij je de nodige voorstellen doet rond verbeteringen aan machines en het machinepark in het algemeen. Om gefundeerde en realistische voorstellen te doen naar de directie, doe je beroep op jouw technische kennis en praktijkervaring.


Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de algemene kwaliteitsaangelegenheden gaande van het bewaken van HACCP-inspectiepunten tot het behalen van de nodige kwaliteitsaudits. Ook het monitoren van de kwantitatieve en kwalitatieve output zoals het opvolgen van de rendementen, het streven naar verdere optimalisatie en voorstellen doen met het oog op een efficiëntere organisatie behoren tot de taken van een operationeel directeur.


In het algemeen ben je verantwoordelijk voor het leiden en ondersteunen van de productie, onderhoudsdiensten en de technische afdelingen. Je krijgt hierbij ondersteuning van de floor manager, de kwaliteitsverantwoordelijke en de technieker. Je geeft dus sturing aan diverse teams, waarbij je de personeelsbezetting coördineert, de teamvergaderingen en interne opleidingen organiseert en waakt over de veiligheid van de productiemedewerkers.

Vereisten

Wie zoeken wij?

Klinkt bovenstaande als dé uitdaging die jouw op het lijf geschreven is?
Lees dan zeker verder om te kijken of jij het profiel hebt van de operationeel directeur die wij zoeken.


Als operationeel directeur heb je de nodige verantwoordelijkheidszin om je eigen werk efficiënt in te plannen, zelfstandig te werken en een hands-on mentaliteit. Je bent dagelijks verantwoordelijk voor het aansturen van een team, daarom zoeken wij naar een collega die communicatief sterk is en met de nodige leidinggevende en inspirerende capaciteiten. Als voedingsbedrijf zetten we sterk in op kwaliteit, hygiëne en veiligheid, wij zoeken dan ook een operationeel directeur die deze zaken hoog in het vaandel draagt. Ten slotte beschik je over de nodige stressbestendigheid en een analytisch denkvermogen om jouw dagelijkse taken correct en efficiënt uit te voeren.


Nog steeds zin om samen met ons je schouders hieronder te zetten? Solliciteer dan vandaag nog!