Recruiter Trainee

Omschrijving

Heb jij interesse in het volledige werving & selectie proces? 

Ben jij een echte match maker? 

Wil je jezelf graag verdiepen in de wondere wereld van IT? 
Wil jij je tanden zetten in ons opleidingstraject? 


Dan verwelkomen wij jou graag in ons team! 


Wat zal je doen?

Wij zijn op zoek naar iemand die als Recruiter aan de slag wil gaan binnen een IT-omgeving. Als recruiter zorg je voor het stroomlijnen van het sollicitatieproces van IT kandidaten: searchen, screenen, interviewen, etc. Je leert hoe je een band opbouwt met jouw business zodat je weet wat en wie zij nodig hebben. Daarnaast ontdek je hoe jij via sociale media jouw eigen netwerk kan uitbouwen. Kortom, wij zorgen voor een volle rugzak aan kennis en skills om een vliegende start te nemen op je eerste project.


Nog geen ervaring in recruitment of is de IT wereld je nog onbekend? Wees niet ongerust, want wij bieden je een opleidingstraject aan, waarbij je zowel de IT technische als rekruteringsskills zal leren. Onder andere leer je hoe je goede communities uitbouwt, hoe je screent en hoe je sociale media gebruikt bij het rekruteren. De nodige affiniteit of interesse om de IT wereld te leren kennen is dan weer wel een must.


Ligt dit binnen jouw interesse gebied? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!


Wie zijn wij?

Flexorius laat bedrijven groeien door hen gedeeltelijk of volledig te ontzorgen in hun HR-beleid. De kennis en ervaring, maar ook de passie en het gevoel maken van Flexorius dé betrouwbare en toch kritische partner voor een onderneming.


Bij Flexorius zijn we ervan overtuigd dat we succes enkel kunnen bereiken door ons te omringen met mensen die de creativiteit en doorzetting bezitten om continu te innoveren. Ben jij iemand die mee het verschil wil maken?


Ons hoofdkantoor bevindt zich in Lummen. Wij focussen ons op klanten voornamelijk in Limburg, maar ook in Antwerpen, Brussel of Vlaams-Brabant zijn wij op zoek naar een rekruiters en HR-medewerkers die graag voor een bepaalde tijd hun HR dienst kan vervolledigen. De locatie is te bespreken met de klant, telewerk vanuit onze kantoren is vaak bespreekbaar.

Flexorianen gaan elke dag de HR-uitdagingen van onze klanten aan. Ze groeien voor en door onze klanten.
Flexorius is momenteel in volle groei, omwille van deze expansie zoeken we gemotiveerde collega’s om ons team te versterken.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

Pas afgestudeerd in een HR-gerelateerde richting of eerste stappen binnen recruitment zijn reeds gezet. We zoeken een collega die enthousiast, gedreven en graag betrokken is in het recruitment gebeuren. Hierdoor kan jij de noden van een organisatie opsporen, er flexibel op inspelen om vervolgens zelfstandig aan de slag te gaan. Voor jou zijn er geen problemen, enkel uitdagingen die jij graag aangaat. Ook administratief ben je sterk, zodat je meer tijd kan steken in wat echt telt. Met “going the extra mile” heb jij zowel letterlijk als figuurlijk geen probleem.

Je beschikt over een bachelor of master.


Wat bieden wij jou?

We bieden jou een opleidingstraject aan zodat jij de recruimentskills en IT technische vaardigheden onder de knie krijgt. Daarnaast bieden wij je een job aan waarbij je voortdurend de kans hebt om te evolueren en jezelf uit te dagen.

We bieden jou een marktconform loon aan, met extralegale voordelen (zoals maaltijdcheques, openbaar vervoer, hospitalisatie, ...) en de kans om deel uit te maken van een topteam! Een bedrijfswagen en tankkaart is zeker bespreekbaar.


Interesse?

Niet twijfelen, gewoon solliciteren!