Talent Acquisition Consultant

Omschrijving

Spreekt het dynamische en energieke karakter van een Start-Up jou aan?

Ben je gepassioneerd door de brede waaier van HR?

En klaar om elke dag een nieuwe uitdaging aan te gaan?

 

Wij verwelkomen jou graag in ons team! 


Flexorius is een HR Consultancy kantoor dat bedrijven ondersteunt bij hun beheer van hun menselijke kapitaal: zonder medewerkers sta je natuurlijk nergens. Bij Flexorius zijn we ervan overtuigd dat we succes enkel kunnen bereiken door ons te omringen met mensen die de creativiteit en doorzetting bezitten om continu te innoveren. Ben jij iemand die mee het verschil wil maken?

 

Ons hoofdkantoor bevindt zich in Herk-De-Stad, maar voor een onze klanten in Brussel, Vlaams-Brabant en Limburg zijn wij op zoek naar recruiters die oog hebben voor het grotere plaatje. Deze opdrachten omvatten namelijk veel meer dan enkel rekrutering. Je zal werken aan de optimalisatie van het rekruteringsproces, mee vormgeven aan 'candidate experience' en 'employer branding', jobbeurzen organiseren, samenwerkingen met scholen opzetten, ... 

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?
Gedrevenheid, out-of-the-box denken en de ambitie om jouw grenzen te verleggen. In ons team krijgt iedereen de kans om meer te groeien, zowel op professioneel vlak als persoonlijk. 


Voel jij je aangetrokken tot onze Flexoriaanse waarden? 

Heb je daarenboven ervaring in rekrutering en selectie, en ben je geïnteresseerd in meer dan alleen searchen en het afnemen van interviews? 


Ja? Solliciteer dan gewoon!

Wat bieden wij jou?
In ruil bieden wij jou een marktconform loon aan, aangevuld met extra legale voordelen (zoals maaltijdcheques, openbaar vervoer, hospitalisatie, ...) en de kans om deel uit te maken van een topteam! Een bedrijfswagen en tankkaart is bespreekbaar.