Technisch commercieel adviseur – Regio Antwerpen en Brussel - Isola

Omschrijving

Wil jij het commercieel en technisch aanspreekpunt zijn voor jouw klanten, en ook binnen jouw projecten?

Volg je graag projecten op en heb jij een passie voor techniek?

Onze klant Isola
 verwelkomt jou graag in hun onderneming! 


Isola heeft één missie: het comfort van jouw woning naar het allerhoogste niveau brengen.

Isola is een betrouwbare partner in je bouwproces waarmee je tijd en zorgen bespaart. Bij ons kan je terecht voor heel wat diensten die zij op elkaar afstemmen:

✔️ De volledige vloeropbouw: vloerisolatie, vloerverwarming, chape én afwerking met tegels en/of parket

✔️ Isolatie: vloeren, daken, zolders, spouwmuren, kruipkelders, schuren

✔️ Klimaatsystemen: airco, warmtepompen, gasketels, ventilatie, verwarming

✔️ Duurzame energie: zonnepanelen, thuisbatterijen, laadstations

✔️ Sanitair: plaatsing, onderhoud en herstelling van sanitaire installaties


Hun vakmensen werken vol passie en precisie mee aan je bouwproject.

Zo kan iedereen op beide oren slapen.

Welke taken zal jij uitvoeren?

Welke taken zal jij uitvoeren?

Als Technisch Commercieel Adviseur bij Isola zal je de verantwoordelijkheid dragen over jouw projecten vanaf het eerste klantencontact tot en met de oplevering van het project. Verder zal je bijdragen tot de uitbouw van het klantenbestand in de provincie Antwerpen en in Brussel.

Je zal samenwerken met collega’s die je ondersteunen op vlak van opmaak offertes, planning, administratie en facturatie. Zelf zal je steeds de budgetten en rendabiliteit van jouw projecten opvolgen.

Als Technisch Commercieel Adviseur ben jij het uithangbord en aanspreekpunt van Isola binnen jouw regio. Door opleidingen zal jouw technische expertise ook verder uitgebouwd worden.

Vereisten

Wie zoeken wij?

Het is een absolute must dat jij gepassioneerd bent door de bouwsector en affiniteit hebt met isolatie en vloeropbouw. Jij beschikt over een goede kennis van het Frans, zowel mondeling als schriftelijk. Jij hebt ervaring in een commerciële functie en/ of de bouwsector. Jij werkt graag binnen een job waarin jij veel vrijheid krijgt en initiatief mag nemen. Dit brengt natuurlijk de nodige verantwoordelijkheid en dit schrikt jou niet af. Jij wil een job die impact heeft.

Bovendien draag je klantvriendelijkheid hoog in het vaandel, zodat jij jouw klanten kan bedienen met een glimlach. Jij werkt graag binnen een afwisselend takenpakket. Iedere dag mag iets nieuws in petto hebben!


Wat bieden wij?

Wij bieden jou een job met impact en vrijheid in een groeiende, dynamische KMO-omgeving waar korte communicatielijnen centraal staan. Bij ons werk je aan uitdagende projecten (B2B en B2C – Nieuwbouw en Renovatie).

Je ontvangt een aantrekkelijk salarispakket inclusief bedrijfswagen en extralegale voordelen.